whatsapp

Bahçelievler kavşağında trafik kazası; 3 yaralı

ASAYİŞ 17.08.2020 - 22:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bahçelievler kavşağında trafik kazası; 3 yaralı

Seydişehir Bahçelievler kavşağında kamyon ile hafif ticari aracın  çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza, Seydişehir- Beyşehir yolu Bahçelievler mahallesi kurtuluş caddesi üzerinde meydana geldi.  42 ACS 568 plakalı  hafif ticari  araç ile 42ZG973 Plakalı Kamyon  Bahçelievler Kavşağında çarpışması  sonucu  meydana  geldi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulans ile yaralanan kişiler Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Seydişehir Bahçelievler kavşağında kamyon ile hafif ticari aracın  çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.
Kaza, Seydişehir- Beyşehir yolu Bahçelievler mahallesi kurtuluş caddesi üzerinde meydana geldi. 
42 ACS 568 plakalı  hafif ticari  araç ile 42ZG973 Plakalı Kamyon  Bahçelievler Kavşağında çarpışması  sonucu  meydana  geldi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan ambulans ile yaralanan kişiler Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.