whatsapp

Baharın müjdecisi nevruz kutlandı

EĞİTİM 24.03.2017 - 21:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Baharın müjdecisi nevruz kutlandı

Baharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı Seydişehir Alüminyum İlkokulu bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Ahmet Yüksel, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okuyarak baharın gelişine dair duygularını dile getirdi. Daha sonra kutlama etkinlikleri sınıf öğretmeni Ahmet Atabek’in nezaretinde öğrencilerin hazırlamış olduğu şiirler, halat çekme, bulgur kaynatma gibi çeşitli etkinliklerle devam etti. İkramların ve etkinliklerinin yanı sıra yapılan yarışmalar kutlamalara renk kattı. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar katıldı.
Baharın başlangıcı olarak kabul edilen Nevruz Bayramı Seydişehir Alüminyum İlkokulu bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Ahmet Yüksel, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okuyarak baharın gelişine dair duygularını dile getirdi.

Daha sonra kutlama etkinlikleri sınıf öğretmeni Ahmet Atabek’in nezaretinde öğrencilerin hazırlamış olduğu şiirler, halat çekme, bulgur kaynatma gibi çeşitli etkinliklerle devam etti. İkramların ve etkinliklerinin yanı sıra yapılan yarışmalar kutlamalara renk kattı.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.