whatsapp

Bağımsız aday Çat, yine birlikte başaracağız

SİYASET 27.02.2019 - 02:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız aday Çat, yine birlikte başaracağız

Seçim çalışmalarına her gün farklı mahalleleri ziyaret ederek devam eden Bağımsız Seydişehir ittifak Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat, vatandaşların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu dile getirdi. Madenli olmak üzere ilçenin birçok mahallesini ekibi ile ziyaret eden Abdulkadir Çat, uğradığı yerlerde vatandaşların coşkusu ile karşılandı. Her mahallede her sokakta bizleri karşılayan bizlere sevgisini ve desteğinizi esirgemeyen vatandaşlara teşekkür eden Çat, “Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi gurur vericidir. Vatandaşlarımız soğuk demeden bizleri coşkuları ile heyecanlandırmaya devam ediyor. 2009-2014 yılı döneminde Bizler 5 yıl içerisinde eşsiz projeleri sizlerden aldığımız güç ile hayata geçirdik ve görüyorum ki bu güç büyüdükçe yine birlikte nice projeyi hayata geçireceğiz. Sizin vereceğiniz destekle seçimlerden zafer ile çıkacağımıza inancım tam. Ben bürokrasiyi iyi bilen bir kardeşiniz olarak birlikte yine başaracağız.’’ dedi.

Seçim çalışmalarına her gün farklı mahalleleri ziyaret ederek devam eden Bağımsız Seydişehir ittifak Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat, vatandaşların yoğun ilgisinden mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Madenli olmak üzere ilçenin birçok mahallesini ekibi ile ziyaret eden Abdulkadir Çat, uğradığı yerlerde vatandaşların coşkusu ile karşılandı.

Her mahallede her sokakta bizleri karşılayan bizlere sevgisini ve desteğinizi esirgemeyen vatandaşlara teşekkür eden Çat, “Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi gurur vericidir. Vatandaşlarımız soğuk demeden bizleri coşkuları ile heyecanlandırmaya devam ediyor. 2009-2014 yılı döneminde Bizler 5 yıl içerisinde eşsiz projeleri sizlerden aldığımız güç ile hayata geçirdik ve görüyorum ki bu güç büyüdükçe yine birlikte nice projeyi hayata geçireceğiz. Sizin vereceğiniz destekle seçimlerden zafer ile çıkacağımıza inancım tam. Ben bürokrasiyi iyi bilen bir kardeşiniz olarak birlikte yine başaracağız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.