whatsapp

Bağımsız aday Çat’ın kadınlar günü etkinliği

SİYASET 08.03.2019 - 21:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız aday Çat’ın kadınlar günü etkinliği

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle özel ziyaretlerde bulunarak kadınlar gününü kutladı. Beraberinde Bağımsız Kadınlardan oluşan heyet ile birlikte Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör bünyesinde çalışan kadınları ziyaret edenBağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat günün anlam ve önemine binaen karanfil takdiminde bulunarak 8 Mart Dünya Kadın gününü kutladı. Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat Toplumumuz da kadınlarımızın her alanda daha çok yer alabilmeleri için herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmenin bilincinde olmalıdır. Kadın demek geleceğimiz demektir. Bireylerin dünyaya gelmesine vesile olan ve onları geleceğe hazırlayan kadınlarımızın ortaya koydukları emeklerin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle özel ziyaretlerde bulunarak kadınlar gününü kutladı.

Beraberinde Bağımsız Kadınlardan oluşan heyet ile birlikte Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör bünyesinde çalışan kadınları ziyaret edenBağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat günün anlam ve önemine binaen karanfil takdiminde bulunarak 8 Mart Dünya Kadın gününü kutladı.

Belediye Başkan adayı Abdulkadir Çat Toplumumuz da kadınlarımızın her alanda daha çok yer alabilmeleri için herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmenin bilincinde olmalıdır. Kadın demek geleceğimiz demektir. Bireylerin dünyaya gelmesine vesile olan ve onları geleceğe hazırlayan kadınlarımızın ortaya koydukları emeklerin hakkını ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.