whatsapp

Bağımsız aday Çat’ın Çanakkale zaferi mesajı

SİYASET 18.03.2019 - 12:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız aday Çat’ın Çanakkale zaferi mesajı

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünü kutladı. Çat mesajında, ‘’Çanakkale meydan muharebesi Türk milletinin geçmişinde önemli bir yere sahip olan, kısıtlı imkânlara rağmen yürekteki iman gücüyle tarihe altın harflerle yazılmış muhteşem bir kahramanlık destanıdır. Türk’ün yenilmezliğini ve önlenemez gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlayan Çanakkale zaferinin 104.yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız. Büyük bir imanın, muhteşem bir azmin, güçlü ve sarsılmaz bir kararlılığın göstergesi olan bu zaferin önemini ve değerini millet olarak en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillere de bu bilinci aktarmayı bizlere bu güzel vatanı emanet eden kahraman atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Geleceğimizi inşa edecek olan nesillerimizin, bizlere emanet edilen bu yüce vatana aynı inanç ve bağlılıkla sahip çıkacaklarına olan inancım sonsuzdur. Bu nesil, 15 Temmuz’da da hürriyetine ve bağımsızlığına göz dikenlere karşı verdiği mücadele ile vatanına bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir.  Bu duygu ve düşüncelerle geçmişte yaşanan zor şartlarına rağmen vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için canla başla mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatan toprağı uğruna hayatlarını kayıp etmiş olan bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun’’ dedi.

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat 18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünü kutladı.

Çat mesajında, ‘’Çanakkale meydan muharebesi Türk milletinin geçmişinde önemli bir yere sahip olan, kısıtlı imkânlara rağmen yürekteki iman gücüyle tarihe altın harflerle yazılmış muhteşem bir kahramanlık destanıdır. Türk’ün yenilmezliğini ve önlenemez gücünü dünyaya bir kez daha kanıtlayan Çanakkale zaferinin 104.yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu millet olarak hep birlikte yaşamaktayız.

Büyük bir imanın, muhteşem bir azmin, güçlü ve sarsılmaz bir kararlılığın göstergesi olan bu zaferin önemini ve değerini millet olarak en iyi şekilde idrak etmeli ve gelecek nesillere de bu bilinci aktarmayı bizlere bu güzel vatanı emanet eden kahraman atalarımıza karşı bir borç bilmeliyiz. Geleceğimizi inşa edecek olan nesillerimizin, bizlere emanet edilen bu yüce vatana aynı inanç ve bağlılıkla sahip çıkacaklarına olan inancım sonsuzdur. Bu nesil, 15 Temmuz’da da hürriyetine ve bağımsızlığına göz dikenlere karşı verdiği mücadele ile vatanına bağlılığını tüm dünyaya göstermiştir. 

Bu duygu ve düşüncelerle geçmişte yaşanan zor şartlarına rağmen vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru uğruna düşmanı vatan toprağından çıkarmak için canla başla mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale şehitlerini ve vatan toprağı uğruna hayatlarını kayıp etmiş olan bütün aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.