whatsapp

Bağımsız Aday Çat; Biz sizlerle birlikte başaracağız

SİYASET 04.03.2019 - 13:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımsız Aday Çat; Biz sizlerle birlikte başaracağız

Bağımsız aday Abdülkadir Çat, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim merkezi önünde vatandaşlara hitap eden Çat, Amaçlarının ilçeyi daha iyi noktalara taşımak sorunları birlik ve bütünlük içerisinde çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdi. Hedeflerini ve çalışmalarını anlatan Çat, ‘’Seydişehir'de değişim şart ve bu değişim Bağımsız aday ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştireceğiz. Seydişehir’in kalkınmaya sorunları çözüme kavuşturmaya ihtiyaç var. Biz bu yola bunları başaracağımıza yürekten inandığımız için ekip arkadaşlarımız ile birlikte yola çıktık. Başaracağımızdan şüphemiz yok."  Meclis üyeleri şehrimizin evlatları; Meclis üyesi olmadan iş yapamayacağı iddialarını yanıtlayan Çat, ‘’ Şehrimiz için yapacağımız faydalı bir hizmete seçilen hangi bir belediye meclis üyesi arkadaşımız hayır diyecektir. Bu yalan sözler onları da töhmet altında bırakmaktır. Birilerinin tamamen iftara kokan sözlerle halkı yanıltmaya yönelik aslı astarı olmayan ifadelerde bulunması hiç yakışık almamıştır. Korkunun ecele faydası yoktur. Hiç telaş etmeye gerek yoktur. Halkımız en doğru kararı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Belediye Başkan adayları olarak bizlerin yapması gereken şey halkımızın verdiği karara saygı duymaktır. Bu seçim yaşadığı şehre hizmet etmek isteyenlerin göreve talibim diyerek yola çıktıkları bir yarıştır. Bu yarışı da ahlaklı ve dürüst bir şekilde yürütmeliyiz. Çünkü seçimler gelir geçer. Bu şehrin insanları olarak hepimiz birbirimizin yüzüne bakacağız. İnşallah halkımızın desteği ile sandıktan zaferle çıkararak birlikte başaranlardan olacağız. Bakın istediğimiz zaman farklı kesimlerden hep birlikte olabiliyoruz. Bu birlikteliğiniz daim olsun’’  dedi.   

Bağımsız aday Abdülkadir Çat, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.
Seçim merkezi önünde vatandaşlara hitap eden Çat, Amaçlarının ilçeyi daha iyi noktalara taşımak sorunları birlik ve bütünlük içerisinde çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdi.

Hedeflerini ve çalışmalarını anlatan Çat, ‘’Seydişehir'de değişim şart ve bu değişim Bağımsız aday ile birlik ve bütünlük içerisinde gerçekleştireceğiz. Seydişehir’in kalkınmaya sorunları çözüme kavuşturmaya ihtiyaç var. Biz bu yola bunları başaracağımıza yürekten inandığımız için ekip arkadaşlarımız ile birlikte yola çıktık. Başaracağımızdan şüphemiz yok." 

Meclis üyeleri şehrimizin evlatları;

Meclis üyesi olmadan iş yapamayacağı iddialarını yanıtlayan Çat, ‘’ Şehrimiz için yapacağımız faydalı bir hizmete seçilen hangi bir belediye meclis üyesi arkadaşımız hayır diyecektir. Bu yalan sözler onları da töhmet altında bırakmaktır. Birilerinin tamamen iftara kokan sözlerle halkı yanıltmaya yönelik aslı astarı olmayan ifadelerde bulunması hiç yakışık almamıştır. Korkunun ecele faydası yoktur. Hiç telaş etmeye gerek yoktur. Halkımız en doğru kararı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Belediye Başkan adayları olarak bizlerin yapması gereken şey halkımızın verdiği karara saygı duymaktır. Bu seçim yaşadığı şehre hizmet etmek isteyenlerin göreve talibim diyerek yola çıktıkları bir yarıştır. Bu yarışı da ahlaklı ve dürüst bir şekilde yürütmeliyiz. Çünkü seçimler gelir geçer. Bu şehrin insanları olarak hepimiz birbirimizin yüzüne bakacağız. İnşallah halkımızın desteği ile sandıktan zaferle çıkararak birlikte başaranlardan olacağız. Bakın istediğimiz zaman farklı kesimlerden hep birlikte olabiliyoruz. Bu birlikteliğiniz daim olsun’’  dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.