whatsapp

Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

SİVİL TOPLUM 28.07.2018 - 10:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımlılıkla mücadele toplantısı yapıldı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplandı. Kaymakamlık Salonu’nda 2018 yılı değerlendirmesinin yapıldığını belirten Kaymakam Erdoğan, devam eden uygulamalar ve planlanan çalışmaların değerlendirildiğini söyledi. Ciddi çalışmalar yapıldığını dile getiren Erdoğan şunları kaydetti, ‘’Eskiden bağımlılık denildiğinde sadece uyuşturucu maddeler akla geliyordu. Bizleri rutin hayatımızdan alıkoyan teknolojik aletler gibi Internet zararlıları gibi her şey bir anlamda bağımlılık sebebi. Özellikle çocuklarımızın bu tür zararlı bağımlılıklardan uzak durması aile içi iletişimi güçlendirmek gerekir.  Uyuşturucu ile mücadele sadece güvenlik güçlerinin görevi olmamalı. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Ama bağımlılıkla mücadelede ailelerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin el birliği içerisinde hareket etmesi gerekmektedir. Adliyemiz de bu konuda hassas davranmaya devam ediyor.  Mutlaka eksiğimiz vardır. Bu toplantıların amacı eksikliklerimizi gidermektir. Uyuşturucu ile mücadelemiz iyi gidiyor. Ama tümüyle sıfırlanmadığı sürece bu problem devam ediyor demektir.” diye konuştu. Toplantı, Emniyet Müdürlüğünün yaptığı sunumun ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan başkanlığında Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu toplandı.

Kaymakamlık Salonu’nda 2018 yılı değerlendirmesinin yapıldığını belirten Kaymakam Erdoğan, devam eden uygulamalar ve planlanan çalışmaların değerlendirildiğini söyledi.

Ciddi çalışmalar yapıldığını dile getiren Erdoğan şunları kaydetti, ‘’Eskiden bağımlılık denildiğinde sadece uyuşturucu maddeler akla geliyordu. Bizleri rutin hayatımızdan alıkoyan teknolojik aletler gibi Internet zararlıları gibi her şey bir anlamda bağımlılık sebebi. Özellikle çocuklarımızın bu tür zararlı bağımlılıklardan uzak durması aile içi iletişimi güçlendirmek gerekir.  Uyuşturucu ile mücadele sadece güvenlik güçlerinin görevi olmamalı. Bu anlamda güvenlik güçlerimiz ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Ama bağımlılıkla mücadelede ailelerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin el birliği içerisinde hareket etmesi gerekmektedir. Adliyemiz de bu konuda hassas davranmaya devam ediyor.  Mutlaka eksiğimiz vardır. Bu toplantıların amacı eksikliklerimizi gidermektir. Uyuşturucu ile mücadelemiz iyi gidiyor. Ama tümüyle sıfırlanmadığı sürece bu problem devam ediyor demektir.” diye konuştu.

Toplantı, Emniyet Müdürlüğünün yaptığı sunumun ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.