whatsapp

Bağımlılık ile mücadele

SİVİL TOPLUM 05.03.2019 - 19:37, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bağımlılık ile mücadele

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında 2019 yılı bağımlılık ile mücadele ilçe koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi. Seyit Harun Maarif Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Cumhuriyet Savcısı Hülya Ersoy Çetin ile daire amirleri katıldı. Toplantıda bir önceki toplantıda alınan karar ve yapılan işlemler değerlendirilerek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili kurul üyeleri bilgilendirildi. Geçmiş dönemde yapılan faaliyetlerden; tüm okullarda bağımlılıkla ilgili eğitim alan rehber öğretmenler tarafından öğrencilere tütün, alkol, madde bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konusunda verilen eğitimler değerlendirildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan başkanlığında 2019 yılı bağımlılık ile mücadele ilçe koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi.

Seyit Harun Maarif Merkezinde düzenlenen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Cumhuriyet Savcısı Hülya Ersoy Çetin ile daire amirleri katıldı.

Toplantıda bir önceki toplantıda alınan karar ve yapılan işlemler değerlendirilerek İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili kurul üyeleri bilgilendirildi. Geçmiş dönemde yapılan faaliyetlerden; tüm okullarda bağımlılıkla ilgili eğitim alan rehber öğretmenler tarafından öğrencilere tütün, alkol, madde bağımlılığı ve sağlıklı yaşam konusunda verilen eğitimler değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.