whatsapp

Babaoğlu, Seydişehir’i ziyaret etti

SİYASET 13.04.2017 - 12:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Babaoğlu, Seydişehir’i ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir' i ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamında açıklama yapan Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkenin ve milletin yararına olacak yeni bir sistem olduğunu söyledi. Babaoğlu ‘’Yeni anayasa Türkiye’ye huzur ve refahı getirecektir. AK Parti olarak Milletvekillerimizle ve teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük ilgi ve alakası bizleri son derece memnun ediyor. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçiminde milletimizin teveccühüyle sandıktan güçlü bir "EVET" çıkacağına inanıyoruz.17 Nisan'da Türkiye’nin önündeki tüm engeller kalkacak ve yeni bir sürece gireceğiz. Bu süreç de hızla büyüyen bir Türkiye’yi hep birlikte göreceğiz. Halkımız da buna canı gönülden inanıyor. Bizlerde milletimize güveniyor uz.’’dedi. Ziyarette, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun  ve AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer eşlik etti.
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Seydişehir' i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal makamında açıklama yapan Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkenin ve milletin yararına olacak yeni bir sistem olduğunu söyledi.

Babaoğlu ‘’Yeni anayasa Türkiye’ye huzur ve refahı getirecektir. AK Parti olarak Milletvekillerimizle ve teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük ilgi ve alakası bizleri son derece memnun ediyor. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçiminde milletimizin teveccühüyle sandıktan güçlü bir "EVET" çıkacağına inanıyoruz.17 Nisan'da Türkiye’nin önündeki tüm engeller kalkacak ve yeni bir sürece gireceğiz. Bu süreç de hızla büyüyen bir Türkiye’yi hep birlikte göreceğiz. Halkımız da buna canı gönülden inanıyor. Bizlerde milletimize güveniyor uz.’’dedi.

Ziyarette, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun  ve AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.