whatsapp

Ayşegül Çağıl AK Parti milletvekili aday adayı oldu

SİYASET 29.04.2018 - 00:47, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ayşegül Çağıl AK Parti milletvekili aday adayı oldu

Ev hanımı Ayşegül Çağıl, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Çağıl, yaptığı açıklamada “Bu seçimlerle birlikte ülkemizde yepyeni bir yönetim biçimi uygulamaya girmiş olacak ve daha hızlı karar verebilen, bürokrasinin ortadan kalktığı bir yönetim biçimi hayata geçecektir. İşte bu süreçte öncelikle Konya’mızın, ülkemizin ve milletimizin, refah ve mutluluğuna katkıda bulunmak ve bu yolda hizmet verebilmek için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Bugüne kadar sizlerle birlikte yerel basın mensubu olarak ilçemiz ve Konya’mızın sorunları ve bu sorunların çözümü için yapılan, yapılamayan çalışmaları hep beraber gözlemleyerek geldik. Önümüzdeki süreçte bu sorunların çözümünde büyük yararı olacağına inandığımız, bu birikimin Allah nasip ederse görev tevdi edildiğinde yine sizlerin desteği ile hayata geçirebileceğimizin inancındayım. Ben ev hanımı bir anne ile memur emeklisi merhum bir babanın kızıyım. Birikimlerimi daha geniş kitlelere hizmete dönüştürmek için aday adayı oldum. Dar gelirli insanların da Milletvekilli aday adayı olarak seçilebileceğini, bu ulvi görevin bizlerin hakkı olduğunu kanıtlamak için aday adayı oldum” dedi.
Ev hanımı Ayşegül Çağıl, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Çağıl, yaptığı açıklamada “Bu seçimlerle birlikte ülkemizde yepyeni bir yönetim biçimi uygulamaya girmiş olacak ve daha hızlı karar verebilen, bürokrasinin ortadan kalktığı bir yönetim biçimi hayata geçecektir. İşte bu süreçte öncelikle Konya’mızın, ülkemizin ve milletimizin, refah ve mutluluğuna katkıda bulunmak ve bu yolda hizmet verebilmek için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim.

Bugüne kadar sizlerle birlikte yerel basın mensubu olarak ilçemiz ve Konya’mızın sorunları ve bu sorunların çözümü için yapılan, yapılamayan çalışmaları hep beraber gözlemleyerek geldik. Önümüzdeki süreçte bu sorunların çözümünde büyük yararı olacağına inandığımız, bu birikimin Allah nasip ederse görev tevdi edildiğinde yine sizlerin desteği ile hayata geçirebileceğimizin inancındayım. Ben ev hanımı bir anne ile memur emeklisi merhum bir babanın kızıyım. Birikimlerimi daha geniş kitlelere hizmete dönüştürmek için aday adayı oldum. Dar gelirli insanların da Milletvekilli aday adayı olarak seçilebileceğini, bu ulvi görevin bizlerin hakkı olduğunu kanıtlamak için aday adayı oldum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.