whatsapp

Aydoğdu ekmek fabrikası çalışanları yağmur duasına çıktı

SİVİL TOPLUM 17.01.2021 - 14:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Aydoğdu ekmek fabrikası çalışanları yağmur duasına çıktı

Konya Aydoğdu Ekmek ve Unlu Mamulleri Saraçoğlu tesislerinde çalışanlar, mahalle muhtarları ve mahalle halkının katılımıyla yağmur duası yapıldı. Aydoğdu Unlu Mamulleri Genel Müdürü Kemal Aydoğdu Allah’ın rahmet kapılarını açarak yağmur vermesi için yağmur duası yaptıklarını belirterek, “Şu an topraklarımız ve çiftçilerin ihtiyacı olan yağmurun yağması için hep birlikte yağmur duası ettik. Rabbimizden rahmet kaplarını açarak, yağmur vermesini diledik. Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) duasını gerçekleştirdik. Durumu iyi olmayan ve mahalle muhtarımızın belirlediği 20 alinin 6 gün boyunca ücretsiz ekmeğini vereceğiz. Yağmur duasına katılanlara teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.   

Konya Aydoğdu Ekmek ve Unlu Mamulleri Saraçoğlu tesislerinde çalışanlar, mahalle muhtarları ve mahalle halkının katılımıyla yağmur duası yapıldı.

Aydoğdu Unlu Mamulleri Genel Müdürü Kemal Aydoğdu Allah’ın rahmet kapılarını açarak yağmur vermesi için yağmur duası yaptıklarını belirterek, “Şu an topraklarımız ve çiftçilerin ihtiyacı olan yağmurun yağması için hep birlikte yağmur duası ettik. Rabbimizden rahmet kaplarını açarak, yağmur vermesini diledik. Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V) duasını gerçekleştirdik. Durumu iyi olmayan ve mahalle muhtarımızın belirlediği 20 alinin 6 gün boyunca ücretsiz ekmeğini vereceğiz. Yağmur duasına katılanlara teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.