whatsapp

Atık çöp depolama sahasında köpek ölümleri

SİVİL TOPLUM 16.08.2020 - 00:39, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atık çöp depolama sahasında köpek ölümleri

Görüntülü..
Seydişehir atık çöp depolama sahasında sokak köpeklerinin toplu ölümleri Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği(Kihayko) Konya İl Temsilcisi Zeynep Bayrakcı’yı harekete geçirdi. Çöp depolama sahasında sağlıksız koşullardaki köpeklerin açlıktan öldüğünü dile getiren Bayrakcı, “Seydişehir çöp sahasında kimsenin bilmediği ve görmediği bir yaşam savaşı var. Bu güzel memleketimizde bir kaç hayvan sever vatandaş hariç bu savaşı gören yok maalesef. Bu hayvanların çoğu açlıktan, çoğu pis sudaki parazitlerden hayatlarını kaybediyorlar. Çoğu insan, hayvanların çöp kamyonlarından dökülen yemek atıklarıyla doyduğunu sanıyor ama işin aslı öyle değil. Yaz mevsiminde ayrı dertleri var kış mevsiminde ayrı. Çoğu canların derileri uyuz hastalığından tahtalarmış, çoğu canların bedenlerinde kapanmayan yaraları var peki tedavi eden bir gönüllümüz ya da kurumumuz var mı? Maalesef hayır” ifadelerini kullandı. Korona virüs salgını nedeniyle endişelendiklerini kaydeden Bayrakcı, ‘‘Atık çöp sahasında köpek ölümleri vatandaşlarımızı tedirgin ediyor. Bu ölümlerin mutlaka araştırılması gerekir. Buradaki hayvanlar aşırı derecede sağlıksız. Buraya kesinlikle belediyenin el atması lazım. Sahanın İlaçlama köpeklerin ise her tür tedavilerinin yapılması gerekiyor."
Görüntülü..

Seydişehir atık çöp depolama sahasında sokak köpeklerinin toplu ölümleri Kimsesiz Hayvanları Koruma Derneği(Kihayko) Konya İl Temsilcisi Zeynep Bayrakcı’yı harekete geçirdi.

Çöp depolama sahasında sağlıksız koşullardaki köpeklerin açlıktan öldüğünü dile getiren Bayrakcı, “Seydişehir çöp sahasında kimsenin bilmediği ve görmediği bir yaşam savaşı var. Bu güzel memleketimizde bir kaç hayvan sever vatandaş hariç bu savaşı gören yok maalesef. Bu hayvanların çoğu açlıktan, çoğu pis sudaki parazitlerden hayatlarını kaybediyorlar. Çoğu insan, hayvanların çöp kamyonlarından dökülen yemek atıklarıyla doyduğunu sanıyor ama işin aslı öyle değil. Yaz mevsiminde ayrı dertleri var kış mevsiminde ayrı. Çoğu canların derileri uyuz hastalığından tahtalarmış, çoğu canların bedenlerinde kapanmayan yaraları var peki tedavi eden bir gönüllümüz ya da kurumumuz var mı? Maalesef hayır” ifadelerini kullandı.

Korona virüs salgını nedeniyle endişelendiklerini kaydeden Bayrakcı, ‘‘Atık çöp sahasında köpek ölümleri vatandaşlarımızı tedirgin ediyor. Bu ölümlerin mutlaka araştırılması gerekir. Buradaki hayvanlar aşırı derecede sağlıksız. Buraya kesinlikle belediyenin el atması lazım. Sahanın İlaçlama köpeklerin ise her tür tedavilerinin yapılması gerekiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.