whatsapp

Atatürk’ü anma ve gençlik spor bayramı kutlaması

SİVİL TOPLUM 19.05.2020 - 11:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk’ü anma ve gençlik spor bayramı kutlaması

Seydişehir’de sokağa çıkma yasağına denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı, sadece çelenk sunulmasıyla kutlandı. Bu yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerini yeni tip korona virüs salgını nedeniyle Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla sona erdi. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı ise Resmi törenin ardından alternatif bir tören yapıp, çelenki başkan Orhan Özel tarafından Atatürk anıtına koydu. Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle tören alanında sınırlı sayıda katılım oldu. Katılımcılarda sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları gözlendi. Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, Siyasi Parti Temsilcileri birim amirleri Okul Müdürleri katıldı.

Seydişehir’de sokağa çıkma yasağına denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı, sadece çelenk sunulmasıyla kutlandı.

Bu yılki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinliklerini yeni tip korona virüs salgını nedeniyle Atatürk Anıtı'na Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çelenk sunumuyla sona erdi.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı ise Resmi törenin ardından alternatif bir tören yapıp, çelenki başkan Orhan Özel tarafından Atatürk anıtına koydu.

Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle tören alanında sınırlı sayıda katılım oldu. Katılımcılarda sosyal mesafe kuralına uyarak maske taktıkları gözlendi.
Programa Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, Siyasi Parti Temsilcileri birim amirleri Okul Müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.