whatsapp

Atatürk'ü anma programı

SİVİL TOPLUM 07.11.2019 - 12:45, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk'ü anma programı

Seydişehir Kaymakamlığınca 10 Kasım 2019 günü Atatürk’ün ölümünün 81. yılı anma töreni düzenlenecek. Okullarda Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ü anmak, inkılaplarını ve eserlerini anlatmak, gelecek nesillere aktarmak için 10-16 Kasım 2019 tarihleri arasında Atatürk Haftası düzenlenecek. 09.00’da Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Belediye başkanlığı sivil toplum ve siyasi partilerin çelengi konulacak. 09.05’te iki dakikalık saygı duruşuna geçilecek. Çelenk sunma töreninin ardından saat 10.00’da belediye düğün salonunda Gazi ortaokulu tarafından anma program düzenlenecek. Tüm okul öğretmen ve müdürleri belediye salonunda bulunacak.  10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek.

Seydişehir Kaymakamlığınca 10 Kasım 2019 günü Atatürk’ün ölümünün 81. yılı anma töreni düzenlenecek.

Okullarda Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ü anmak, inkılaplarını ve eserlerini anlatmak, gelecek nesillere aktarmak için 10-16 Kasım 2019 tarihleri arasında Atatürk Haftası düzenlenecek.

09.00’da Atatürk Anıtı’na Kaymakamlık, Belediye başkanlığı sivil toplum ve siyasi partilerin çelengi konulacak. 09.05’te iki dakikalık saygı duruşuna geçilecek. Çelenk sunma töreninin ardından saat 10.00’da belediye düğün salonunda Gazi ortaokulu tarafından anma program düzenlenecek.

Tüm okul öğretmen ve müdürleri belediye salonunda bulunacak.  10 Kasım Atatürk’ü Anma günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.