whatsapp

Atatürk’e anma programı

GÜNDEM 10.11.2018 - 12:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk’e anma programı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında Seydişehir’de anıldı. Hükümet Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Murat Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından protokol üyeleri anma törenine katılmak üzere Seydişehir Belediyesi Düğün Salonuna geçti. Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Belediye Düğün Salonu'nda 10 Kasım için hazırladıkları anma töreni programı şiirlerin okunması, slayt gösterileri ile sona erdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 80. yılında Seydişehir’de anıldı.

Hükümet Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Murat Tuna, Cumhuriyet Başsavcısı İzzet Kardoğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdür Vekili Kasım Özdemir, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, iktidar ve muhalefet partilerinin ilçe başkanlıkları, sivil toplum kuruluşlarının Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende, Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05'te siren sesleriyle birlikte saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından protokol üyeleri anma törenine katılmak üzere Seydişehir Belediyesi Düğün Salonuna geçti.

Seydişehir Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Belediye Düğün Salonu'nda 10 Kasım için hazırladıkları anma töreni programı şiirlerin okunması, slayt gösterileri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.