whatsapp

Atatürk anıtı'na çelenk sunuldu

GÜNDEM 28.10.2017 - 14:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atatürk anıtı'na çelenk sunuldu

Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Seydişehir’der Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Jandar Garnizon Komutanı Üst. Tğ Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve askeri erkan katıldı. Törenin yapılacağı alanda polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkan Vekilinin anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Kaymakam Erdoğan, tebrikleri kabul etti.
Seydişehir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Seydişehir’der Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Jandar Garnizon Komutanı Üst. Tğ Burak Çelik, Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve askeri erkan katıldı.

Törenin yapılacağı alanda polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkan Vekilinin anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Kaymakam Erdoğan, tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.