whatsapp

Atalay, polislerimizi en içten dileklerimle kutluyorum

SİYASET 07.04.2019 - 23:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Atalay, polislerimizi en içten dileklerimle kutluyorum

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Polis teşkilatının 174. Yılını kutlayan Başkan Atalay mesajında şunları söyledi:  “Polis Teşkilatının kuruluş tarihi olan 10 Nisan’ın bulunduğu bu hafta Türkiye’de Polis Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu haftada polislerin vazifeleri, toplum yararına olan hizmetleri düzenlenen etkinliklerle anlatılmaktadır. Polisimiz; toplumun güven kaynağı, yaşlı kadın, çocuk ve engellilere devletin şefkatli yüzünü gösterirken, kanuna karşı koyanlara da devletin sert yüzünü gösterir. Hiç şüphe yok ki, modern ve gelişmiş ülkelerde polis halk için güvence kaynağıdır. Kapkaç, hırsızlık, cinayet, dolandırıcılık veya başka suçlarla kolaylıkla müracaat edilebilen mercidir. Suçluları aramada duyarsız kalmaz, mağdur olana bürokrasi engelleri koymaz. Çünkü onlar suçluların korkması gereken kanun adamlarıdır. Sadece suç işlenince değil, suç işlenmesini önlemek için de çalışırlar. Polis Haftası, bu denli sorunların göz önünde tartışılması, polisin toplumdaki rolü ve polislerin sorunlarını hakkında çözümler üretilmesi açısından önem taşımaktadır. Çoğu zaman ailelerinden uzak kalan, belki de kendilerine ayıracak vakit bulamayan polisler karşısında saygı göstermek bize düşen görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle 174. Yılını kutlayan vefakâr ve cefakar Polis Teşkilatı’mızın Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Polis Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Polis teşkilatının 174. Yılını kutlayan Başkan Atalay mesajında şunları söyledi:

 “Polis Teşkilatının kuruluş tarihi olan 10 Nisan’ın bulunduğu bu hafta Türkiye’de Polis Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu haftada polislerin vazifeleri, toplum yararına olan hizmetleri düzenlenen etkinliklerle anlatılmaktadır. Polisimiz; toplumun güven kaynağı, yaşlı kadın, çocuk ve engellilere devletin şefkatli yüzünü gösterirken, kanuna karşı koyanlara da devletin sert yüzünü gösterir. Hiç şüphe yok ki, modern ve gelişmiş ülkelerde polis halk için güvence kaynağıdır. Kapkaç, hırsızlık, cinayet, dolandırıcılık veya başka suçlarla kolaylıkla müracaat edilebilen mercidir. Suçluları aramada duyarsız kalmaz, mağdur olana bürokrasi engelleri koymaz. Çünkü onlar suçluların korkması gereken kanun adamlarıdır. Sadece suç işlenince değil, suç işlenmesini önlemek için de çalışırlar. Polis Haftası, bu denli sorunların göz önünde tartışılması, polisin toplumdaki rolü ve polislerin sorunlarını hakkında çözümler üretilmesi açısından önem taşımaktadır. Çoğu zaman ailelerinden uzak kalan, belki de kendilerine ayıracak vakit bulamayan polisler karşısında saygı göstermek bize düşen görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle 174. Yılını kutlayan vefakâr ve cefakar Polis Teşkilatı’mızın Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.