whatsapp

Ata planör model uçağı kursunda uçuş yapıldı

EĞİTİM 25.12.2019 - 00:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ata planör model uçağı kursunda uçuş yapıldı

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve NEÜ mühendislik fakültesi işbirliğinde açılan ata planör model uçaklar kapalı spor salonunda uçurtuldu.  Üniversite öğrencilerine yönelik açılan Ata planör model uçağı kursunda yapılan maket uçakların uçuşu okulun kapalı spor salonunda THK şube başkanı Enes Acar, HEM müdürü A. Refik Dereli’nin katılımıyla gerçekleştirildi. 32 saat süren kurs sonucunda 30 öğrenci sertifika almaya hak kazandı. THK şube başkanı Enes Acar, “Üç kurumumuzun işbirliğiyle gerçekleşen bu güzel faaliyetten dolayı her bir kurumumuzu ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Okulumuzun bütün öğrencileri burstan ücretsiz yararlanacak” dedi. 

Türk Hava Kurumu Seydişehir Şubesi Başkanlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve NEÜ mühendislik fakültesi işbirliğinde açılan ata planör model uçaklar kapalı spor salonunda uçurtuldu. 
Üniversite öğrencilerine yönelik açılan Ata planör model uçağı kursunda yapılan maket uçakların uçuşu okulun kapalı spor salonunda THK şube başkanı Enes Acar, HEM müdürü A. Refik Dereli’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

32 saat süren kurs sonucunda 30 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

THK şube başkanı Enes Acar, “Üç kurumumuzun işbirliğiyle gerçekleşen bu güzel faaliyetten dolayı her bir kurumumuzu ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Okulumuzun bütün öğrencileri burstan ücretsiz yararlanacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.