whatsapp

At biniciliğine yoğun ilgi

SİVİL TOPLUM 17.07.2017 - 12:41, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

At biniciliğine yoğun ilgi

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde kuğulu parkta açılan sahada at biniciliğine yoğun ilgi giderek artıyor.
At binicilik sporunu yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla spor kulübü adına işletmecilik yaptığını belirten Barış Gökçil, vatandaşların ilk kez at binme heyecanı yaşadıklarını söyledi. Gökçil, "Vatandaşlar eğitmenler eşliğinde turu 5 liradan ata biniyor. Burada ayrıca ata binme eğitimi veriyoruz. Amacımız vatandaşımıza sosyal fayda sağlamak, binicilik sporunu sevdirmek adına bu faaliyeti yapıyoruz. Hem spor kulübüne gelir sağlıyor hem de vatandaşlar keyifli dakikalar yaşıyor." şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde kuğulu parkta açılan sahada at biniciliğine yoğun ilgi giderek artıyor.

At binicilik sporunu yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla spor kulübü adına işletmecilik yaptığını belirten Barış Gökçil, vatandaşların ilk kez at binme heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Gökçil, "Vatandaşlar eğitmenler eşliğinde turu 5 liradan ata biniyor. Burada ayrıca ata binme eğitimi veriyoruz. Amacımız vatandaşımıza sosyal fayda sağlamak, binicilik sporunu sevdirmek adına bu faaliyeti yapıyoruz. Hem spor kulübüne gelir sağlıyor hem de vatandaşlar keyifli dakikalar yaşıyor." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.