whatsapp

Asfaltlama çalışmaları

BELEDİYE 29.05.2019 - 12:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Asfaltlama çalışmaları

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanımdan dolayı deforme olan, eski maden yolunda iyileştirme ve düzenleme çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında Taraşçı kavşağından başlayarak marangozlar kavşağına kadar olan kısımdaki 5,5 km’lik bölümde iyileştirme ve asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğü kaydedildi. Yolun 1 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanımdan dolayı deforme olan, eski maden yolunda iyileştirme ve düzenleme çalışmaları başlattı.

Çalışmalar kapsamında Taraşçı kavşağından başlayarak marangozlar kavşağına kadar olan kısımdaki 5,5 km’lik bölümde iyileştirme ve asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğü kaydedildi. Yolun 1 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.