whatsapp

Asfalt çalışmaları

BELEDİYE 07.06.2018 - 12:10, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Asfalt çalışmaları

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pınarbaşı Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Ekiplerin 7 mahallede çalışma yürüttüklerini belirten Tutal, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yolların insanların en temel ihtiyaçlarından olduğunu ifade eden Tutal, şunları kaydetti: "Alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Pınarbaşı Mahallesi TOKİ civarında sıcak asfalt serimi yapıyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapısı tamamlanmamış bütün yerlerde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl toplamda 1 milyon metrekare asfalt serimi gerçekleştireceğiz."
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Pınarbaşı Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekiplerin 7 mahallede çalışma yürüttüklerini belirten Tutal, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Yolların insanların en temel ihtiyaçlarından olduğunu ifade eden Tutal, şunları kaydetti:
"Alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlamak ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz şu anda Pınarbaşı Mahallesi TOKİ civarında sıcak asfalt serimi yapıyor. İçme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapısı tamamlanmamış bütün yerlerde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl toplamda 1 milyon metrekare asfalt serimi gerçekleştireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.