whatsapp

Arasta çarşısına ödenek

BELEDİYE 24.01.2020 - 15:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Arasta çarşısına ödenek

Seydişehir Belediyesi tarafından tarihi Arasta Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri restore ve cephe giydirme çalışmalarına Kop’tan 2 milyon 461 bin lira ödenek çıktığı bildirildi. Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'ın vermiş olduğu 2 Milyon 461 liralık ödenekle çalışmaların bu yılda devam edeceği vurgulandı. Çalışmaları tamamlandığında tarih yeniden canlanacağı ilçedeki ticari hareketlilik ve ziyaretçi sayısında artışlar olacağı belirtildi.

Seydişehir Belediyesi tarafından tarihi Arasta Çarşısı içerisinde yer alan iş yerleri restore ve cephe giydirme çalışmalarına Kop’tan 2 milyon 461 bin lira ödenek çıktığı bildirildi.

Konya Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'ın vermiş olduğu 2 Milyon 461 liralık ödenekle çalışmaların bu yılda devam edeceği vurgulandı.

Çalışmaları tamamlandığında tarih yeniden canlanacağı ilçedeki ticari hareketlilik ve ziyaretçi sayısında artışlar olacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.