whatsapp

Apartman sakinleri iftarda buluştu

SİVİL TOPLUM 20.05.2019 - 11:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Apartman sakinleri iftarda buluştu

Ulukapı mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu caddesindeki apartman sakinleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu. Apartman yöneticisi Musa Ak, apartman sakinlerinin ve davetli misafirlerin aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Musa Ak sözlerine, ‘’Ramazan ayının anlamına uygun olarak komşularımız ve arkadaşlarımızla kardeşliğimizi ve dostluğumuzu güçlendirmek adına iftar yemeğini düzenledik. Ramazan ayının bolluk ve bereketinin tüm ülkemize ve İslâm dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu organizasyonların artarak devam etmesini diliyorum. İftara katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ulukapı mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu caddesindeki apartman sakinleri aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Apartman yöneticisi Musa Ak, apartman sakinlerinin ve davetli misafirlerin aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Musa Ak sözlerine, ‘’Ramazan ayının anlamına uygun olarak komşularımız ve arkadaşlarımızla kardeşliğimizi ve dostluğumuzu güçlendirmek adına iftar yemeğini düzenledik. Ramazan ayının bolluk ve bereketinin tüm ülkemize ve İslâm dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu organizasyonların artarak devam etmesini diliyorum. İftara katıldığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.