whatsapp

Anneler Afrin şehitleri için pişi dağıtıp dua etti

EĞİTİM 15.03.2018 - 14:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anneler Afrin şehitleri için pişi dağıtıp dua etti

Konya’nı Seydişehir ilçesi Alüminyum ilkokulu aile birliği anneleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Türk Askerlerinin ruhları için pişi hayrı yapılarak dua edildi.
Okul Müdürü Ahmet Yüksel, Sınır korumasında terörizme karşı her zaman her daim canla başla mücadele eden Türk Ordusunu Afrin’deki mücadelesinde onların yanında olduklarını kaydetti.  Öncelikle ordunun muzaffer olacağına emin olduklarını belirten Yüksel, ‘’Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle okulumuz olarak bizlerin de her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bugün burada şehitlerimizi anmak istedik. Onların her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Yüce Allah Türk ordumuzu muzaffer, askerimizi her zaman muhafaza eylesin” dedi. Kul aile birliği başkanı Fatma Çayıröz,  “ Ordumuzun başarısı Türkiye Cumhuriyetinin başarısıdır. İnşallah ordumuz oradaki uğursuzları temizleyecektir. Anneler olarak şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.’’ Şehitlerin ruhları için dağıtılan pişiye öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Konya’nı Seydişehir ilçesi Alüminyum ilkokulu aile birliği anneleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonunda şehit olan Türk Askerlerinin ruhları için pişi hayrı yapılarak dua edildi.

Okul Müdürü Ahmet Yüksel, Sınır korumasında terörizme karşı her zaman her daim canla başla mücadele eden Türk Ordusunu Afrin’deki mücadelesinde onların yanında olduklarını kaydetti.

 Öncelikle ordunun muzaffer olacağına emin olduklarını belirten Yüksel, ‘’Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz. Bu vesileyle okulumuz olarak bizlerin de her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bugün burada şehitlerimizi anmak istedik. Onların her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Yüce Allah Türk ordumuzu muzaffer, askerimizi her zaman muhafaza eylesin” dedi.

Kul aile birliği başkanı Fatma Çayıröz,  “ Ordumuzun başarısı Türkiye Cumhuriyetinin başarısıdır. İnşallah ordumuz oradaki uğursuzları temizleyecektir. Anneler olarak şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.’’

Şehitlerin ruhları için dağıtılan pişiye öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.