whatsapp

Anasınıfı Öğrencileri Fidan Dikti

EĞİTİM 22.03.2018 - 16:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anasınıfı Öğrencileri Fidan Dikti

Seydişehir Merkez İlkokulu öğrenci ve velileri ile ilçe protokolünün de katılımıyla fidan dikti.
Orman Haftası dolayısıyla Gökçehüyük Mahallesinde fida diktiklerini kaydeden Okul Müdürü Yasin Öşekçi, miniklere fidan sevgisi kazandırdıklarını söyledi Örman Fidanlık Müdürlüğünce sağlanan 300 fidanı velilerle birlikte diktiklerini kaydeden Öşekçi, ‘’  Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Dünya Orman Günü olarak her yıl kutlama haftasında Ağaç dikip, yeni ormanlar yetiştirilmesine yardımcı oluyoruz. ‘’dedi. Fidan dikme etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Emniyet Müdürü Asım Özdemir, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı, Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci, Anaokulu Öğretmenleri ve veliler katıldı.
Seydişehir Merkez İlkokulu öğrenci ve velileri ile ilçe protokolünün de katılımıyla fidan dikti.

Orman Haftası dolayısıyla Gökçehüyük Mahallesinde fida diktiklerini kaydeden Okul Müdürü Yasin Öşekçi, miniklere fidan sevgisi kazandırdıklarını söyledi

Örman Fidanlık Müdürlüğünce sağlanan 300 fidanı velilerle birlikte diktiklerini kaydeden Öşekçi, ‘’ 
Ormanların korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun, hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Dünya Orman Günü olarak her yıl kutlama haftasında Ağaç dikip, yeni ormanlar yetiştirilmesine yardımcı oluyoruz. ‘’dedi.

Fidan dikme etkinliğine Kaymakam Aydın Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Emniyet Müdürü Asım Özdemir, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Orman İşletme Şefi Halil Kabakcı, Orman Fidanlık Şefi Mehmet Sakallı, Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekci, Anaokulu Öğretmenleri ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.