whatsapp

Anaokulu öğrencilerinden polise ziyaret

EĞİTİM 11.04.2019 - 21:55, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anaokulu öğrencilerinden polise ziyaret

Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret etti. 174. Polis Haftasını kutladılar. Anaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin yapmış olduğu anlamlı ziyaretten memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, sınıf öğretmenleri ve çocuklarla tek tek ilgilenerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra öğrencilere, polisin görevleri anlatılarak polis merkezi gezdirildi. Karşılıklı sohbet eden Anaokulu öğrencileri Polislere görevleri hakkında sorular sordular. Polisler çalışma odalarını tek tek gezdirerek çocuklara kendilerinden bahsettiler. Polis amcaları minik ziyaretçilerine Meyve suyu, Çikolata, dağıtıldı. Ziyaretin ardından Anaokulu Öğretmeleri Hanife Akın, Özlem Özbek, Sultan Sakallı ve Öğrencileri Emniyet binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Seydişehir Leman - Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir’i makamında ziyaret etti. 174. Polis Haftasını kutladılar.
Anaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin yapmış olduğu anlamlı ziyaretten memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, sınıf öğretmenleri ve çocuklarla tek tek ilgilenerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra öğrencilere, polisin görevleri anlatılarak polis merkezi gezdirildi.

Karşılıklı sohbet eden Anaokulu öğrencileri Polislere görevleri hakkında sorular sordular. Polisler çalışma odalarını tek tek gezdirerek çocuklara kendilerinden bahsettiler. Polis amcaları minik ziyaretçilerine Meyve suyu, Çikolata, dağıtıldı. Ziyaretin ardından Anaokulu Öğretmeleri Hanife Akın, Özlem Özbek, Sultan Sakallı ve Öğrencileri Emniyet binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.