whatsapp

Anadolu Lisesi e twinning okulu oldu

EĞİTİM 17.03.2020 - 23:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Anadolu Lisesi e twinning okulu oldu

Seydişehir Anadolu Lisesi Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda başarılı çalışmalar yürüterek  Ulusal kalite  ve Avrupa Kalite etiketi aldı Bu kapsamda e güvenlik okulun vazgeçilmez bir politikası olup bronz e güvenlik  etiketi aldı. Bu çalışmalar sonucunda  Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service - CSS) tarafından 2020-2021 yıllarında geçerli olmak üzere eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görüldü. İlerleyen tarihlerde Bürüksel’den okulumuza ayrıca e twinning okulu plaketi de gönderilecektir. Okulumuz  Avrupa seviyesinde görünürlüğe sahip olma imkânını elde etmiş; okulumuz, okul personeli ve yönetimi  eTwinning faaliyetleri kapsamında Avrupa’da özel ve mesleki gelişim programlarına katılma hakkını elde etmişlerdir.

Seydişehir Anadolu Lisesi Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda başarılı çalışmalar yürüterek  Ulusal kalite  ve Avrupa Kalite etiketi aldı Bu kapsamda e güvenlik okulun vazgeçilmez bir politikası olup bronz e güvenlik  etiketi aldı. Bu çalışmalar sonucunda  Brüksel’de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service - CSS) tarafından 2020-2021 yıllarında geçerli olmak üzere eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görüldü. İlerleyen tarihlerde Bürüksel’den okulumuza ayrıca e twinning okulu plaketi de gönderilecektir.

Okulumuz  Avrupa seviyesinde görünürlüğe sahip olma imkânını elde etmiş; okulumuz, okul personeli ve yönetimi  eTwinning faaliyetleri kapsamında Avrupa’da özel ve mesleki gelişim programlarına katılma hakkını elde etmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.