whatsapp

Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Aypar

SİVİL TOPLUM 08.01.2019 - 14:44, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Aypar

''Yıllarca cefakârca verdiğim hizmetlerime tecrübelerimi de katarak  Daha yeni hizmetlere devam etmek istiyorum'' Doğup büyüdüğüm, her sokağında caddesinde anılarım olan, her bir ferdini sılayı rahim kabul ettiğim, Alaylar 1 mahallesinde yeniden bir seçim dönemine daha geldik. Mahallemdeki kutsal görev olan muhtarlık vazifemde yeni bir seçime daha rabbimin izniyle sağ salim ulaştık. Görev alınmaz verilir. İlkesiyle başladığım ve aralıksız bugüne kadar geldiğim görevimde, mahalle sakinlerinim yaşlısıyla genciyle her kesimden insanıyla barış içinde, görevimde yasal olan her sorunun çözülmesinde ve mahallemin fiziki ve sosyal ihtiyaçlarının temininde fikirlerim ve mücadelemle daima yer aldım. Görevimin ilk yıllarında olduğu gibi başladığım her işimi maddi menfaat beklemeden gönüllülük esasına dayalı olarak bugünde devam etmekteyim. Muhtarlık, devletin ve milletin yanı sıra, mahallede yaşayan sakinlerin sırlarını ve gizliliğini taşıyabilmektir. Muhtarlık, olağan üstü fedakârlıkla mahallenin gözü kulağı olmaktır. Muhtarlık emaneti ehline teslim etmek ve ihtiyaçlı komşularına göz kulak olmaktır. Muhtarlık kişilerin etiketine, varlığına bakmadan hizmet etmek, Muhtarlık herhangi bir siyasi fikre hizmet etmeden bütün siyasi cenaha eşit mesafede durabilmektir. Muhtarlık; alınacak bir maaş ve imkân için, sorumluluğun başka kurumlara ait olan hayalleri insanlara vaat etmek değildir. Muhtarlık vazifemde teknoloji ve bilişimden en üst düzeyde yararlanmaktayım. Bu nedenle Mahallem ve mahalle sakinlerim hakkında çok iyi derecede bilgi sahibiyim. Yukarıda saydığım muhtarlık tanımlamasına uygun ve daha fazlasını görevde kaldığım sürece titizlikle günün her saatinde yerine getirdim. Getirmeye devam edeceğim. Sonuçta takdir mahalle sakinlerimindir. Aday olacağım bu seçimde şahsım adına verecekleri karara dün olduğu gibi bundan sonrada saygımın gereği şimdiden tebrik ederim. Bütün mahalle sakinlerime destek ve teveccühlerinden dolayı şimdiden sonsuz şükranlarımı arz eder, Seydişehir’in kalitesi Alaylar 1 Mahallesine daha farklı hizmetler verebilmek umuduyla saygılarımı sunarım.     İbrahim Aypar / Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayınız

''Yıllarca cefakârca verdiğim hizmetlerime tecrübelerimi de katarak

 Daha yeni hizmetlere devam etmek istiyorum''

Doğup büyüdüğüm, her sokağında caddesinde anılarım olan, her bir ferdini sılayı rahim kabul ettiğim, Alaylar 1 mahallesinde yeniden bir seçim dönemine daha geldik.

Mahallemdeki kutsal görev olan muhtarlık vazifemde yeni bir seçime daha rabbimin izniyle sağ salim ulaştık. Görev alınmaz verilir. İlkesiyle başladığım ve aralıksız bugüne kadar geldiğim görevimde, mahalle sakinlerinim yaşlısıyla genciyle her kesimden insanıyla barış içinde, görevimde yasal olan her sorunun çözülmesinde ve mahallemin fiziki ve sosyal ihtiyaçlarının temininde fikirlerim ve mücadelemle daima yer aldım.

Görevimin ilk yıllarında olduğu gibi başladığım her işimi maddi menfaat beklemeden gönüllülük esasına dayalı olarak bugünde devam etmekteyim.

Muhtarlık, devletin ve milletin yanı sıra, mahallede yaşayan sakinlerin sırlarını ve gizliliğini taşıyabilmektir. Muhtarlık, olağan üstü fedakârlıkla mahallenin gözü kulağı olmaktır. Muhtarlık emaneti ehline teslim etmek ve ihtiyaçlı komşularına göz kulak olmaktır. Muhtarlık kişilerin etiketine, varlığına bakmadan hizmet etmek, Muhtarlık herhangi bir siyasi fikre hizmet etmeden bütün siyasi cenaha eşit mesafede durabilmektir.

Muhtarlık; alınacak bir maaş ve imkân için, sorumluluğun başka kurumlara ait olan hayalleri insanlara vaat etmek değildir. Muhtarlık vazifemde teknoloji ve bilişimden en üst düzeyde yararlanmaktayım. Bu nedenle Mahallem ve mahalle sakinlerim hakkında çok iyi derecede bilgi sahibiyim. Yukarıda saydığım muhtarlık tanımlamasına uygun ve daha fazlasını görevde kaldığım sürece titizlikle günün her saatinde yerine getirdim. Getirmeye devam edeceğim.

Sonuçta takdir mahalle sakinlerimindir. Aday olacağım bu seçimde şahsım adına verecekleri karara dün olduğu gibi bundan sonrada saygımın gereği şimdiden tebrik ederim. Bütün mahalle sakinlerime destek ve teveccühlerinden dolayı şimdiden sonsuz şükranlarımı arz eder, Seydişehir’in kalitesi Alaylar 1 Mahallesine daha farklı hizmetler verebilmek umuduyla saygılarımı sunarım.    

İbrahim Aypar / Alaylar 1 Mahallesi Muhtar Adayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.