whatsapp

Alacabelde ulaşım güçlükle sağlanıyor

ASAYİŞ 31.12.2017 - 09:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alacabelde ulaşım güçlükle sağlanıyor

Seydişehir-Antalya karayolu Alacabel mevkisinde yoğun kar nedeniyle zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.
Seydişehir-Antalya karayolunun 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde, kar ve tipi nedeniyle ulaşım zorlukla sağlanıyor. Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, Karayolları 36. Şube Şefliği Bakımevi Kavşağı’ndan itibaren çekici türündeki ve zincirsiz araçların yola devam etmesine izin vermiyor. Zincir ve takoz bulunan otomobil ve otobüslerin geçişine kontrollü izin veriliyor. Yetkililer sürücüleri uyarırken, karayolları ekipleri yolun trafiğe açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.
Seydişehir-Antalya karayolu Alacabel mevkisinde yoğun kar nedeniyle zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.

Seydişehir-Antalya karayolunun 1825 metre rakımlı Alacabel mevkisinde, kar ve tipi nedeniyle ulaşım zorlukla sağlanıyor.

Seydişehir Bölge Trafik ekipleri, Karayolları 36. Şube Şefliği Bakımevi Kavşağı’ndan itibaren çekici türündeki ve zincirsiz araçların yola devam etmesine izin vermiyor. Zincir ve takoz bulunan otomobil ve otobüslerin geçişine kontrollü izin veriliyor.
Yetkililer sürücüleri uyarırken, karayolları ekipleri yolun trafiğe açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.