whatsapp

Akçay deresi ıslah çalışmaları

BELEDİYE 18.04.2017 - 11:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Akçay deresi ıslah çalışmaları

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Seydişehir Akçay Deresi 2. kısım taşkın önleme ıslah çalışmaları başlatıldı.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ıslah çalışmalarında 3 bin 850 metrelik kısımda dere yatağı genişletilerek, daha güvenli hale getirileceğini söyledi. Tutal, "Çalışmalarda dere yatağı genişletilecek. Her iki tarafına da taş duvar örülerek, 2 adet köprü ve korkuluk yapılarak, su taşkınlarına yönelik koruma sağlanacak. Çalışmalar kapsamında dere, kanalizasyon atıklarından arındırılıp, kötü görünümden kurtulacak. 300 günde tamamlanacak’’dedi.  
Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Seydişehir Akçay Deresi 2. kısım taşkın önleme ıslah çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ıslah çalışmalarında 3 bin 850 metrelik kısımda dere yatağı genişletilerek, daha güvenli hale getirileceğini söyledi.

Tutal, "Çalışmalarda dere yatağı genişletilecek. Her iki tarafına da taş duvar örülerek, 2 adet köprü ve korkuluk yapılarak, su taşkınlarına yönelik koruma sağlanacak. Çalışmalar kapsamında dere, kanalizasyon atıklarından arındırılıp, kötü görünümden kurtulacak. 300 günde tamamlanacak’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.