whatsapp

Akçalar göletinde denetim

EKONOMİ 12.05.2018 - 02:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Akçalar göletinde denetim

Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü su ürünleri kontrol ekipleri, Akçalar Göletinde denetim yaptı.
İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar, yaptığı açıklamada, Akçalar Mahallesi'nde bulunan gölette kaçak balık avcılığı ve misine ağ kontrolü yaptıklarını söyledi. Gölette 1000 Metre misine toplayıp imha ettiklerini belirten Ünüvar, " Yaptığımız denetimlerde yasak olan misine ağa rastladık. Ve imha ettik. Bu tip ağlar göldeki canlılara büyük zararlar vermektedir. Su Ürünleri Kontrol Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde bin metre sahipsiz misina ağına el konularak imhası gerçekleştirilmiştir. Ayrıca pazarda, mahalle aralarında yasak dönemde sazan balığı satan 13 kişiye çeşitli para cezası uygulandı. Denetimlerimiz aralıksız devam ediyor’’dedi.
Seydişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü su ürünleri kontrol ekipleri, Akçalar Göletinde denetim yaptı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar, yaptığı açıklamada, Akçalar Mahallesi'nde bulunan gölette kaçak balık avcılığı ve misine ağ kontrolü yaptıklarını söyledi.

Gölette 1000 Metre misine toplayıp imha ettiklerini belirten Ünüvar, " Yaptığımız denetimlerde yasak olan misine ağa rastladık. Ve imha ettik. Bu tip ağlar göldeki canlılara büyük zararlar vermektedir. Su Ürünleri Kontrol Ekipleri tarafından yapılan denetimlerde bin metre sahipsiz misina ağına el konularak imhası gerçekleştirilmiştir. Ayrıca pazarda, mahalle aralarında yasak dönemde sazan balığı satan 13 kişiye çeşitli para cezası uygulandı. Denetimlerimiz aralıksız devam ediyor’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.