whatsapp

AK Partili Kadınlardan Çiçek

SİYASET 08.03.2018 - 17:03, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partili Kadınlardan Çiçek

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve beraberindekiler,8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve beraberindekiler; esnafları, şehit ve gazi yakınlarını, hasta ve sağlık çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınların günlerini kutlayarak çiçek verdi. Kadınların bu anlamlı gününü yürekten kutladığını belirtti. Görür, "Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Yüce Peygamberimiz Veda Hutbesinde; "Kadınlarınıza eziyet etmeyiniz, onlar Allah'ın (CC) sizlere emanetidir. Onlara karşı yumuşak olunuz, iyilik ediniz" buyurmuştur. Yine Peygamberimizin "Cennet anaların ayakları altındadır" hadisiyle kadınlarımıza göstermemiz gereken hassasiyetin üzerinde durulmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum" dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve beraberindekiler,8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla ilçedeki kadınlara çiçek vererek günlerini kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür ve beraberindekiler; esnafları, şehit ve gazi yakınlarını, hasta ve sağlık çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınların günlerini kutlayarak çiçek verdi. Kadınların bu anlamlı gününü yürekten kutladığını belirtti.

Görür, "Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızdaki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir. Yüce Peygamberimiz Veda Hutbesinde; "Kadınlarınıza eziyet etmeyiniz, onlar Allah'ın (CC) sizlere emanetidir. Onlara karşı yumuşak olunuz, iyilik ediniz" buyurmuştur. Yine Peygamberimizin "Cennet anaların ayakları altındadır" hadisiyle kadınlarımıza göstermemiz gereken hassasiyetin üzerinde durulmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.