whatsapp

Ak Partili Kadınlardan Aa'ya Ziyaret

SİYASET 15.08.2018 - 13:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Partili Kadınlardan Aa'ya Ziyaret

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Anadolu Ajansı (AA) muhabirini evinde ziyaret ettiler. Kadın kolları Başkanı Meryem Semerci, Tanıtım ve Medya Başkanı Esma Yener ve beraberindeki üyeler nezaket ziyaretinde bulundu. Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlere de devam ettiklerini söyledi. Semerci, ‘’ Şehrimize; özellikle hanımlara yönelik yapmış olduğunuz haber çalışmaları, etkinlik ve yatırımlar ve üretim mahalli haberlerinizden memnunuz. Hem teşekkür hem de tanışma ziyaretinde bulunduk.’ ’dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Muhabiri Enver Haykır, konuklara AA'nın ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Haykır, ‘’Her siyasi ve sivil toplum kuruluşu ile ortak çalışmaya açığız. Sonuçta amacı ülkemize ve ilçemize hizmet olan her türlü yatırım ve etkinliklere her yönden katkı sağlarız.’’

AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, Anadolu Ajansı (AA) muhabirini evinde ziyaret ettiler.

Kadın kolları Başkanı Meryem Semerci, Tanıtım ve Medya Başkanı Esma Yener ve beraberindeki üyeler nezaket ziyaretinde bulundu.

Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyasi çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlere de devam ettiklerini söyledi.

Semerci, ‘’ Şehrimize; özellikle hanımlara yönelik yapmış olduğunuz haber çalışmaları, etkinlik ve yatırımlar ve üretim mahalli haberlerinizden memnunuz. Hem teşekkür hem de tanışma ziyaretinde bulunduk.’ ’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Muhabiri Enver Haykır, konuklara AA'nın ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haykır, ‘’Her siyasi ve sivil toplum kuruluşu ile ortak çalışmaya açığız. Sonuçta amacı ülkemize ve ilçemize hizmet olan her türlü yatırım ve etkinliklere her yönden katkı sağlarız.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.