whatsapp

AK Partili kadınlar evlere misafir oluyor

SİYASET 13.06.2017 - 14:18, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partili kadınlar evlere misafir oluyor

Seydişehir AK Parti Kadın Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere kumanyasıyla çat kapı gidip iftar yapmaya devam ediyor.
Ramazan ayı süresince gönüllere girmeye devam edeceklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, Her sofranın şenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını büyük bir yoğunlukla sürdürdüklerini söyledi. Görür, ‘’ mahallelerde birlik beraberliğin ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere iftar vakti kumanyamızla birlikte gidiyoruz.’’dedi.
Seydişehir AK Parti Kadın Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere kumanyasıyla çat kapı gidip iftar yapmaya devam ediyor.

Ramazan ayı süresince gönüllere girmeye devam edeceklerini belirten Kadın Kolları Başkanı Fatma Görür, Her sofranın şenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını büyük bir yoğunlukla sürdürdüklerini söyledi.

Görür, ‘’ mahallelerde birlik beraberliğin ayı olan Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere iftar vakti kumanyamızla birlikte gidiyoruz.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.