whatsapp

AK Partili kadınlar engellilere umut oldular

SİYASET 06.12.2016 - 10:19, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Partili kadınlar engellilere umut oldular

AK Parti Seydişehir Kadın Kolları tarafından engelliler haftası dolayısıyla rehabilitasyon merkezlerinde program düzenlediler.
Program kapsamında rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilere moral programı düzenlediklerini belirten  kadın kolları başkanı Fatma Görür, engelleri birlikte aşacaklarını söyledi.. Engellilerin yanında olduklarını dile getiren Görür, “Engelli kardeşlerimize eğitim için atılan her bir adım geleceğimiz için yapılmış önemli bir yatırımdır. Bu konuda hükümetimiz her geçen yıl önemli adımlar atmıştır. Engelliler konusunda bizimde duyarlı olmamız gerekiyor. Bu amaçla üç rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören çocuklarımızı ziyaret ederek moral vermek istedik. Hoş bir ortamda bir arada zaman geçirmelerini sağladık.” şeklinde konuştu.
AK Parti Seydişehir Kadın Kolları tarafından engelliler haftası dolayısıyla rehabilitasyon merkezlerinde program düzenlediler.

Program kapsamında rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilere moral programı düzenlediklerini belirten  kadın kolları başkanı Fatma Görür, engelleri birlikte aşacaklarını söyledi..
Engellilerin yanında olduklarını dile getiren Görür, “Engelli kardeşlerimize eğitim için atılan her bir adım geleceğimiz için yapılmış önemli bir yatırımdır. Bu konuda hükümetimiz her geçen yıl önemli adımlar atmıştır. Engelliler konusunda bizimde duyarlı olmamız gerekiyor. Bu amaçla üç rehabilitasyon merkezinde öğrenim gören çocuklarımızı ziyaret ederek moral vermek istedik. Hoş bir ortamda bir arada zaman geçirmelerini sağladık.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.