whatsapp

AK partili gençlerden etkinlik

SİYASET 09.02.2018 - 12:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK partili gençlerden etkinlik

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları cemaate sıcak süt, poğaça ve simit ikramı yaptı.
Genclik Kollarıtarafından geleneksel hale getirilen ikramlarda birlikte sohbet ettiler. Güzel bir geleneği yaşattıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, “Genç kardeşlerimizle beraber Seyyid Harun Camide sıcak süt ve poğaça ikramında bulunduk. İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz bu program ile hem genç yaşta dinimizin emri olan namaz kılmaya teşvik ediyoruz hem de cami cemaatimize birlikte saf tutup görevimizi icra ediyoruz. Daha sonra da büyüklerimizle hasbihal edip sohbetlerinden feyz alıyoruz.” Dedi.
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları cemaate sıcak süt, poğaça ve simit ikramı yaptı.

Genclik Kollarıtarafından geleneksel hale getirilen ikramlarda birlikte sohbet ettiler.

Güzel bir geleneği yaşattıklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, “Genç kardeşlerimizle beraber Seyyid Harun Camide sıcak süt ve poğaça ikramında bulunduk. İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz bu program ile hem genç yaşta dinimizin emri olan namaz kılmaya teşvik ediyoruz hem de cami cemaatimize birlikte saf tutup görevimizi icra ediyoruz. Daha sonra da büyüklerimizle hasbihal edip sohbetlerinden feyz alıyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.