whatsapp

AK Parti Yalıhüyük ilçe danışma meclisi toplantısı

SİYASET 20.02.2017 - 11:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Yalıhüyük ilçe danışma meclisi toplantısı

AK Parti Yalıhüyük İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
Belediye salonunda yapılan toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Sezer, 16 Nisan'da yapılacak referandum da "Evet" oylarını artırmak için canla başla çalışacaklarını söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal da değiştirilmek istenilenin rejim değil, siyasal sistem olduğunun altını çizdi. "15 Temmuz'u yaşamış bir millet olarak vesayet üreten, millet iradesinin yansımasını engelleyen bu sistemi değiştiriyoruz." diyen Ünal, şunları dile getirdi:  "Tarihi bir şey gerçekleşiyor. İlk defa bu topraklarda, bu millet kendi irade sistemini kendi eliyle belirliyor. Bir daha vesayet yıllarına dönmeyeceğimiz günlere geliyoruz. Allah'ın izniyle 16 Nisan'da millet, devletin sahibi haline gelecek. Bu sistem değişikliği devletin sahibini millet yapıyor. Yolumuz açık olsun." diye konuştu.
AK Parti Yalıhüyük İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Belediye salonunda yapılan toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Sezer, 16 Nisan'da yapılacak referandum da "Evet" oylarını artırmak için canla başla çalışacaklarını söyledi.
AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal da değiştirilmek istenilenin rejim değil, siyasal sistem olduğunun altını çizdi.
"15 Temmuz'u yaşamış bir millet olarak vesayet üreten, millet iradesinin yansımasını engelleyen bu sistemi değiştiriyoruz." diyen Ünal, şunları dile getirdi: 
"Tarihi bir şey gerçekleşiyor. İlk defa bu topraklarda, bu millet kendi irade sistemini kendi eliyle belirliyor. Bir daha vesayet yıllarına dönmeyeceğimiz günlere geliyoruz. Allah'ın izniyle 16 Nisan'da millet, devletin sahibi haline gelecek. Bu sistem değişikliği devletin sahibini millet yapıyor. Yolumuz açık olsun." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.