whatsapp

AK Parti Tteşkilatı Referandumu anlatıyor

SİYASET 18.03.2017 - 11:42, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Tteşkilatı Referandumu anlatıyor

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli ve İncesu mahallesinde halk oylamasını anlattı.
Mahalle esnafını ve kıraathaneleri gezerek 16 Nisan da gerçekleştirilecek olan halk oylamasını anlatan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Türkiye’nin istikrarı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yararlarını anlattıklarını söyledi. Halkın gücüne dayalı bir düzenlemenin getirileceğine vurgu yapan Konurer, ‘’Huzurun ve istikbalimizin teminatı olarak gördüğümüz 16 Nisan tarihi Türkiye için bir milat olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda en önemli dönemeçlerden birini yaşıyoruz. 15 yıllık süreçte Partimiz ve Hükümetimiz her alanda hizmetler ve yenilikler yaptı. Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile de devlet içinde çift başlılığı yok etmek, hızlı ve doğru kararları almak daha da kolaylaşacaktır. Bu da yapılacak hizmetlerin süresini kısaltarak daha fazla yatırım ve hizmeti Türkiye’ye kazandıracaktır. Sizlerin EVET oylarıyla Ülkemiz daha da güçlenecektir.’’dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli ve İncesu mahallesinde halk oylamasını anlattı.

Mahalle esnafını ve kıraathaneleri gezerek 16 Nisan da gerçekleştirilecek olan halk oylamasını anlatan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Türkiye’nin istikrarı için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yararlarını anlattıklarını söyledi.

Halkın gücüne dayalı bir düzenlemenin getirileceğine vurgu yapan Konurer, ‘’Huzurun ve istikbalimizin teminatı olarak gördüğümüz 16 Nisan tarihi Türkiye için bir milat olacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda en önemli dönemeçlerden birini yaşıyoruz. 15 yıllık süreçte Partimiz ve Hükümetimiz her alanda hizmetler ve yenilikler yaptı. Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile de devlet içinde çift başlılığı yok etmek, hızlı ve doğru kararları almak daha da kolaylaşacaktır. Bu da yapılacak hizmetlerin süresini kısaltarak daha fazla yatırım ve hizmeti Türkiye’ye kazandıracaktır. Sizlerin EVET oylarıyla Ülkemiz daha da güçlenecektir.’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.