whatsapp

AK Parti teşkilatında sandık eğitimi

SİYASET 02.04.2017 - 09:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti teşkilatında sandık eğitimi

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanlığı tarafından, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Referandum seçimi öncesinde görevli olacak üyelere sandık eğitimi verildi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer seçimin sandıkta kazanılacağını söyledi. Konurer, ‘’Sandık başında görev alacak olan siz değerli dava arkadaşlarım sizler sandıklarımıza çok iyi bir şekilde sahip çıkmalısınız ki  Seydişehir olarak referandumda en yüksek oy oranını çıkartalım.  Bizler gece gündüz demeden Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Türkiye bırakmak gayesiyle sahada çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’dedi. Konuşmaların ardından Eğitmen Avukat Mehmet Koyuncuoğlu, sandık asil ve yedek üyeleri ile mahalle başkanlarına referandum günü yapmaları gereken konular hakkında bilgi verdi.
AK Parti Seydişehir ilçe Başkanlığı tarafından, 16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Referandum seçimi öncesinde görevli olacak üyelere sandık eğitimi verildi.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer seçimin sandıkta kazanılacağını söyledi.

Konurer, ‘’Sandık başında görev alacak olan siz değerli dava arkadaşlarım sizler sandıklarımıza çok iyi bir şekilde sahip çıkmalısınız ki  Seydişehir olarak referandumda en yüksek oy oranını çıkartalım.  Bizler gece gündüz demeden Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için tüm kadrolarımızla gece gündüz demeden saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecek nesillerimize daha güzel bir Türkiye bırakmak gayesiyle sahada çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.’’dedi.

Konuşmaların ardından Eğitmen Avukat Mehmet Koyuncuoğlu, sandık asil ve yedek üyeleri ile mahalle başkanlarına referandum günü yapmaları gereken konular hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.