whatsapp

AK Parti teşkilatında bayramlaşma

SİYASET 25.08.2018 - 14:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti teşkilatında bayramlaşma

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı partililerin yoğun katılımıyla teşkilat binası önünde gerçekleştirildi.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milketvekili Leyla Şahin Usta bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; "Bu millete, bu dik duruşa layık olmaya çalışacağız. Aynı duruşu biz de bulunduğumuz her makam ve mevkide, her durumda ve şartta temsil edeceğiz." dedi.  Bayramlaşma programına;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurucu üyeler, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. 

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı partililerin yoğun katılımıyla teşkilat binası önünde gerçekleştirildi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milketvekili Leyla Şahin Usta bayramlaşma programında yaptığı konuşmada; "Bu millete, bu dik duruşa layık olmaya çalışacağız. Aynı duruşu biz de bulunduğumuz her makam ve mevkide, her durumda ve şartta temsil edeceğiz." dedi. 
Bayramlaşma programına;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Eski Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, İl Başkan Yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurucu üyeler, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.