whatsapp

Ak Parti teşkilatı vefa yemeğinde buluştu

SİYASET 09.02.2019 - 22:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti teşkilatı vefa yemeğinde buluştu

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeği programında partililer bir araya geldi. Çarşı merkezinde esnaf ziyareti yapan Milletvekilleri daha sonra seçim koordinasyon merkezinde partililerle sohbet etti. Daha sonra bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen vefa yemeğinde konuşan genel başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, Seydişehir’de yine birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Leyla Şahin Usta, “Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak ayrıcalıktır, onurdur. Ancak onun partisinde olmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. Onun kadar çalışmayı, yorulmayı gerektirir. Bu dava sadece Tayyip Erdoğan’ın davası değil, hepimizin davası” dedi.  AK Parti İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarına değindi.  31 Mart 2019 Türkiye ve Konya için son derece önemli olduğuna dikkat çeken Angı, ‘’ İnşallah. Ben bu seçimlerin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise, Seydişehir’e hizmet etmenin AK Parti'nin işi olduğunu belirtti.  Programa, AK Parti genel başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili, Ziya Altunyaldız,  Gülay Samancı, Orhan Erdem, Halil Etyemez, Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir belediye başkan adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti il başkanı Hasan Angı, Belediye başkan adayı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Kemalettin Atalay ve partililer katıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeği programında partililer bir araya geldi.

Çarşı merkezinde esnaf ziyareti yapan Milletvekilleri daha sonra seçim koordinasyon merkezinde partililerle sohbet etti.

Daha sonra bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen vefa yemeğinde konuşan genel başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, Seydişehir’de yine birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Leyla Şahin Usta, “Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinde siyaset yapmak ayrıcalıktır, onurdur. Ancak onun partisinde olmak aynı zamanda sorumluluk gerektirir. Onun kadar çalışmayı, yorulmayı gerektirir. Bu dava sadece Tayyip Erdoğan’ın davası değil, hepimizin davası” dedi. 

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı da konuşmasında, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçim çalışmalarına değindi. 

31 Mart 2019 Türkiye ve Konya için son derece önemli olduğuna dikkat çeken Angı, ‘’ İnşallah. Ben bu seçimlerin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise, Seydişehir’e hizmet etmenin AK Parti'nin işi olduğunu belirtti. 

Programa, AK Parti genel başkan yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya Milletvekili, Ziya Altunyaldız,  Gülay Samancı, Orhan Erdem, Halil Etyemez, Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir belediye başkan adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti il başkanı Hasan Angı, Belediye başkan adayı Mehmet Tutal, İlçe başkanı Kemalettin Atalay ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.