whatsapp

Ak Parti Teşkilatı 'evet 'Turunda

SİYASET 07.03.2017 - 13:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti Teşkilatı 'evet 'Turunda

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, Anaya değişikliği için yapılacak referandum kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.
Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu ilçede bulunan esnaflara Referanduma “EVET” kampanyası çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerde bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Konurer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Referandum da toplam 18 anayasa maddesinin değişikliği halk oylamasına sunulacak ve milletin görüşü alınarak bu değişiklik halkın iradesi ile yapılacak. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye’de sistemin bir an önce değişmesi gerekliliğini ortaya koydu. Onun için vatandaşlarımızdan yapılacak referandum oylamasından destek istiyoruz” dedi.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, Anaya değişikliği için yapılacak referandum kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu ilçede bulunan esnaflara Referanduma “EVET” kampanyası çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Konurer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Referandum da toplam 18 anayasa maddesinin değişikliği halk oylamasına sunulacak ve milletin görüşü alınarak bu değişiklik halkın iradesi ile yapılacak. Özellikle 15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye’de sistemin bir an önce değişmesi gerekliliğini ortaya koydu. Onun için vatandaşlarımızdan yapılacak referandum oylamasından destek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.