whatsapp

AK Parti teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi

SİYASET 11.01.2021 - 12:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti teşkilatı basın mensuplarıyla bir araya geldi

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazeteciler ile bir araya geldi. Şaban Cengiz Kültür salonunda gerçekleştirilen toplantıda gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Bu müstesna günde bizleri kırmayıp bizlerle beraber olduğunuz için şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Mesaimizin büyük bir çoğunluğunu sizlerle geçiriyoruz. Bizlerle her zaman bir aradasınız. İyi ki bugün varmış, sizlerle özel olarak bir arada olduk. Teşkilatım ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Çok zor bir görev yürütüyorsunuz, özellikle Seydişehir şartlarında bu iş biraz daha zorlaşıyor. Her türlü maddi manevi güçlükle mücadele ettiğinizin farkındayız. Elimizden geldiğince bu mücadelede sizlerle beraberiz” dedi. İlçede sorumlu gazetecilik yapıldığını İfade eden Atalay; ‘’Seydişehir hepimizin, Türkiye hepimizindir. Görüş ayrılıkları olsa dahi hepimizin memleketi Türkiye’dir. Seydişehir yerelindeki bazı konularda gösterdiğiniz hassasiyeti biliyoruz. İnşallah bu hassasiyetimizin söz konusu memleket olunca devam etmesi arzusu içerisindeyim” diye konuştu. Toplantıya İlçe başkanı Kemalettin Atalay’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazeteciler cemiyet başkanı Ali Saylam, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazeteciler ile bir araya geldi.

Şaban Cengiz Kültür salonunda gerçekleştirilen toplantıda gazeteciler ile bir araya gelen AK Parti teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Bu müstesna günde bizleri kırmayıp bizlerle beraber olduğunuz için şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Mesaimizin büyük bir çoğunluğunu sizlerle geçiriyoruz. Bizlerle her zaman bir aradasınız. İyi ki bugün varmış, sizlerle özel olarak bir arada olduk. Teşkilatım ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Çok zor bir görev yürütüyorsunuz, özellikle Seydişehir şartlarında bu iş biraz daha zorlaşıyor. Her türlü maddi manevi güçlükle mücadele ettiğinizin farkındayız. Elimizden geldiğince bu mücadelede sizlerle beraberiz” dedi.

İlçede sorumlu gazetecilik yapıldığını İfade eden Atalay; ‘’Seydişehir hepimizin, Türkiye hepimizindir. Görüş ayrılıkları olsa dahi hepimizin memleketi Türkiye’dir. Seydişehir yerelindeki bazı konularda gösterdiğiniz hassasiyeti biliyoruz. İnşallah bu hassasiyetimizin söz konusu memleket olunca devam etmesi arzusu içerisindeyim” diye konuştu.
Toplantıya İlçe başkanı Kemalettin Atalay’ın yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gazeteciler cemiyet başkanı Ali Saylam, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.