whatsapp

AK Parti Seydişehir ilçe kongresi yapıldı

SİYASET 30.12.2017 - 15:06, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Seydişehir ilçe kongresi yapıldı

AK Parti Seydişehir ilçe 6. Olağan Kongresi’nde Mustafa Konurer, yeniden başkanlığa seçildi.
Belediye salonunda yapılan kongreye Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Açış konuşmasını yapan AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konuerer, ‘’Cumhurbaşkanımız mahcup etmemek için var gücümüzle çalıştık. Her zaman Seydişehir halkının sıkıntılarını çözdük. Yeni dönemde de durmadan çalışacağız. Bizleri bu göreve layık gören delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,‘’ Geçen 15 yıllık süreçte Ak parti iktidarında Türkiye'nin üç kat büyüdüğünü söyleyen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’ Nasıl milletimizin iradesiyle Fetö denilen terör örgütü püskürtüldüyse parti içerisindeki huzursuzluklar milletimize müracaat ederek çözülmüştür. Millet ne derse o olur. Sn Cumhurbaşkanımız milletimizle yola çıktı. Birileri ise milletle çıktı zulümle yoluna devam ediyor. Dünyanın mazlum ülkeleri Türkiye’ye umut bağladı bu umudu boşa çıkarmamalıyız’’diye konuştu. Yönetim listesi, Başkan Mustafa Konurer, Abdul Muttalip Demirel, Ali Acar Yürür, Ali Sarı, Duran Akay, Erol Şen, H İbrahim Köse, Harun Kayhan, Huriye Aslan, Huriye Güncel, İbrahim Köse, İsa Küçük, Kenan Akbaş, Mehmet Gültekin, Reha Güven, Mevlüt Mızrak, Mustafa Türkoğlu, Ramazan Arın.
AK Parti Seydişehir ilçe 6. Olağan Kongresi’nde Mustafa Konurer, yeniden başkanlığa seçildi.

Belediye salonunda yapılan kongreye Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açış konuşmasını yapan AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konuerer, ‘’Cumhurbaşkanımız mahcup etmemek için var gücümüzle çalıştık. Her zaman Seydişehir halkının sıkıntılarını çözdük. Yeni dönemde de durmadan çalışacağız. Bizleri bu göreve layık gören delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,‘’

Geçen 15 yıllık süreçte Ak parti iktidarında Türkiye'nin üç kat büyüdüğünü söyleyen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, ‘’ Nasıl milletimizin iradesiyle Fetö denilen terör örgütü püskürtüldüyse parti içerisindeki huzursuzluklar milletimize müracaat ederek çözülmüştür. Millet ne derse o olur. Sn Cumhurbaşkanımız milletimizle yola çıktı. Birileri ise milletle çıktı zulümle yoluna devam ediyor. Dünyanın mazlum ülkeleri Türkiye’ye umut bağladı bu umudu boşa çıkarmamalıyız’’diye konuştu.

Yönetim listesi, Başkan Mustafa Konurer, Abdul Muttalip Demirel, Ali Acar Yürür, Ali Sarı, Duran Akay, Erol Şen, H İbrahim Köse, Harun Kayhan, Huriye Aslan, Huriye Güncel, İbrahim Köse, İsa Küçük, Kenan Akbaş, Mehmet Gültekin, Reha Güven, Mevlüt Mızrak, Mustafa Türkoğlu, Ramazan Arın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.