whatsapp

AK Parti Seydişehir gençlikten ramazan yardımı

SİYASET 06.05.2021 - 20:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Seydişehir gençlikten ramazan yardımı

AK Parti Seydişehir Gençlik kolları Başkanlığı, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine temel gıda paketi ve nakit para yardımında bulundu. AK Parti gençlik kolları başkanı Batuhan Aydın, Ramazan ayı nedeniyle ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel ihtiyaç malzemeleri bulunan kolileri ve nakit para yardımlarını ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi. Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, ‘’ Mahalle teşkilatlarımızın tespit ettikleri dar gelirli vatandaşlarımıza da titiz bir saha çalışması yaparak Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Gönül sofraları aracılığı ile vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunarak varsa sorunları ortak olduk çözüm aradık. Gönlden gönüle etkinliğimizde 319 ihtiyaçlı ailemize, yerel esnaflarımızdan temin ettiğimiz gıda kolilerini ulaştırdık. 90 ihtiyaçlı ailemize nakit yardım çeki verdik. 80 ihtiyaçlı ailemize iftar için sıcak yemek ikram ettik. ’açıklamasında bulundu.

AK Parti Seydişehir Gençlik kolları Başkanlığı, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine temel gıda paketi ve nakit para yardımında bulundu.

AK Parti gençlik kolları başkanı Batuhan Aydın, Ramazan ayı nedeniyle ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara temel ihtiyaç malzemeleri bulunan kolileri ve nakit para yardımlarını ulaştırmaya devam ettiklerini söyledi.

Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, ‘’ Mahalle teşkilatlarımızın tespit ettikleri dar gelirli vatandaşlarımıza da titiz bir saha çalışması yaparak Ramazan Ayı’nın manevi iklimine uygun faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Gönül sofraları aracılığı ile vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunarak varsa sorunları ortak olduk çözüm aradık. Gönlden gönüle etkinliğimizde 319 ihtiyaçlı ailemize, yerel esnaflarımızdan temin ettiğimiz gıda kolilerini ulaştırdık. 90 ihtiyaçlı ailemize nakit yardım çeki verdik. 80 ihtiyaçlı ailemize iftar için sıcak yemek ikram ettik. ’açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.