whatsapp

AK Parti Seydişehir danışma meclisi toplantısı

SİYASET 25.12.2016 - 10:24, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Seydişehir danışma meclisi toplantısı

AK Parti Seydişehir İlçe Danışma Meclisi 61. Toplantısı, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin katılımıyla yapıldı.
Tüfekci, parti binasındaki toplantıda, Türkiye üzerindeki oyunlara dikkati çekerek, Türkiye'nin dünya üzerinde gündemi belirleyen ülke konumunda olduğunu ifade etti. Zorluklarla mücadele ettiklerini dile getiren Tüfekci, 'Sadece tek bir koldan değil pek çok koldan saldırıyorlar ama ne var ki karşılarında ülke sevdalıları duruyor. Ne yapsalar boş, başaramayacaklar.' dedi. AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de söz verilen birçok projenin hayata geçirildiğini söyledi. Her yerde Ak Parti 'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Konurer, 'Bu başarılı çalışmaları da her seçimde ilçede artan AK parti oylarıyla görmekteyiz. Bu yüzden teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da hizmetleri mahallelere belli bir adalet çizgisi içerisinde götürdüklerini belirterek, amaçlarının şehrin her köşesine hizmet götürmek olduğunu kaydetti.
AK Parti Seydişehir İlçe Danışma Meclisi 61. Toplantısı, Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'nin katılımıyla yapıldı.

Tüfekci, parti binasındaki toplantıda, Türkiye üzerindeki oyunlara dikkati çekerek, Türkiye'nin dünya üzerinde gündemi belirleyen ülke konumunda olduğunu ifade etti.
Zorluklarla mücadele ettiklerini dile getiren Tüfekci, 'Sadece tek bir koldan değil pek çok koldan saldırıyorlar ama ne var ki karşılarında ülke sevdalıları duruyor. Ne yapsalar boş, başaramayacaklar.' dedi.

AK parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer de söz verilen birçok projenin hayata geçirildiğini söyledi.
Her yerde Ak Parti 'yi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Konurer, 'Bu başarılı çalışmaları da her seçimde ilçede artan AK parti oylarıyla görmekteyiz. Bu yüzden teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.' diye konuştu.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da hizmetleri mahallelere belli bir adalet çizgisi içerisinde götürdüklerini belirterek, amaçlarının şehrin her köşesine hizmet götürmek olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.