whatsapp

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

SİYASET 10.03.2017 - 11:56, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığınca 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.
Büyükşehir Belediye yasasının 3 yılda meyvelerinin vermeye başladığını belirten Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Anayasa ve yeni sistem oylamasında da vatandaşlardan referandumda "evet" oyu vermeleri için destek istedi. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’in referandumda büyük oranda "evet" diyeceğine güvendiğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 16 Nisan'da yapılacak referandumda da sadece cumhurbaşkanlığı sisteminin değil, Türkiye 'nin ve çocukların geleceğinin oylanacağını kaydetti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye’nin istikrarı için vatandaşların evet vermelerini istedi 
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanlığınca 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı.

Büyükşehir Belediye yasasının 3 yılda meyvelerinin vermeye başladığını belirten Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Anayasa ve yeni sistem oylamasında da vatandaşlardan referandumda "evet" oyu vermeleri için destek istedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir’in referandumda büyük oranda "evet" diyeceğine güvendiğini belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 16 Nisan'da yapılacak referandumda da sadece cumhurbaşkanlığı sisteminin değil, Türkiye 'nin ve çocukların geleceğinin oylanacağını kaydetti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Türkiye’nin istikrarı için vatandaşların evet vermelerini istedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.