whatsapp

AK Parti Konya İl Başkanı Arat Seydişehir’de

SİYASET 16.03.2017 - 11:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Konya İl Başkanı Arat Seydişehir’de

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Seydişehir'de partililerle buluştu..
Seydişehir Belediyesi Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelen Arat, burada salondakilere hitap etti. Arat, gündemlerinde halk oylaması olduğunu, anayasanın artık halkın anayasası olacağını söyledi. Halkın 16 Nisan'da buna onay vereceğini ifade eden Arat, şunları kaydetti:  "Gönül arzu ediyor ki gelecekte cumhuriyetin temel ilkeleri dışında bu anayasayı tamamen değiştirelim. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir anayasa olsun. Bu, bizim vaadimiz. Darbe izlerini Türkiye'nin gündeminden tamamen çıkarmış olacağız. Zira bu darbe anayasası darbecileri korumak için oluşturulmuş. Dolayısıyla bu değişiklik, ülke geleceği açısından önemli. Yani darbe anayasası; halkın anayasası olacak şekilde değişmeli."
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Seydişehir'de partililerle buluştu..

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelen Arat, burada salondakilere hitap etti.
Arat, gündemlerinde halk oylaması olduğunu, anayasanın artık halkın anayasası olacağını söyledi.
Halkın 16 Nisan'da buna onay vereceğini ifade eden Arat, şunları kaydetti: 
"Gönül arzu ediyor ki gelecekte cumhuriyetin temel ilkeleri dışında bu anayasayı tamamen değiştirelim. Halkımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir anayasa olsun. Bu, bizim vaadimiz. Darbe izlerini Türkiye'nin gündeminden tamamen çıkarmış olacağız. Zira bu darbe anayasası darbecileri korumak için oluşturulmuş. Dolayısıyla bu değişiklik, ülke geleceği açısından önemli. Yani darbe anayasası; halkın anayasası olacak şekilde değişmeli."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.