whatsapp

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Fatma Aydın seçildi

SİYASET 30.11.2020 - 03:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Fatma Aydın seçildi

AK Parti kadın kolları 6. olağan kongresinde Başkanlığa Fatma Aydın seçildi. Kadın kolları başkanlığı görevini Fatma Aydın’a devreden Meryem Semerci, emanet bilinciyle almış olduğu bu görevi, yine emanet bilinciyle teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Bayrağı devredeceğim arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz.” şeklinde konuştu. Fatma Aydın, ‘’ Benden önce görev yapmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak gayesi AK Partimize ve ak davamıza, yani milletimize hizmet etmektir. Bu kutlu yolda ana gayemiz gönüllere dokunma, insanlara yardım elini uzatma, mazluma, mağdura kol kanat germe gayesi olmuştur. İşte bizi, davamızı 19 yıldır diri tutan, başarılı kılan da bu kutlu gayedir. Birlik beraberlik içerisinde genel merkezimizin programı doğrultusunda çalışacağız.’’ dedi.

AK Parti kadın kolları 6. olağan kongresinde Başkanlığa Fatma Aydın seçildi.
Kadın kolları başkanlığı görevini Fatma Aydın’a devreden Meryem Semerci, emanet bilinciyle almış olduğu bu görevi, yine emanet bilinciyle teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, “Bayrağı devredeceğim arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcıları olsun diyoruz.” şeklinde konuştu.

Fatma Aydın, ‘’ Benden önce görev yapmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak gayesi AK Partimize ve ak davamıza, yani milletimize hizmet etmektir. Bu kutlu yolda ana gayemiz gönüllere dokunma, insanlara yardım elini uzatma, mazluma, mağdura kol kanat germe gayesi olmuştur. İşte bizi, davamızı 19 yıldır diri tutan, başarılı kılan da bu kutlu gayedir. Birlik beraberlik içerisinde genel merkezimizin programı doğrultusunda çalışacağız.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.