whatsapp

Ak Parti ilçe danışma meclis toplantısı yapıldı

SİYASET 28.01.2018 - 11:07, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ak Parti ilçe danışma meclis toplantısı yapıldı

Seydişehir ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) tarafından 2018 yılının ilk 68.ci Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Belediye Düğün salonundaki toplantı Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından  açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ilçeye hükümet tarafından en iyi hizmetlerin yapıldığını söyledi. Bundan sonraki süreç, çok daha kapsayıcı, çok daha kucaklayıcı, geçeceğini söyleyen Konurer,  ‘’Bizler alçak gönüllü olmayı vefalı olmayı ahlaklı bir nefer olmayı başarmış ve bu uğurda mücadele vererek tüm seçimlerden zaferle çıktık. Kutlu dava yürüyüşümüze devam edeceğiz." şeklinde konuştu. AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarıyla birlikte gelişip güçlendiğini, bu gücün Türk milleti açısından olduğu kadar mazlum ülkelerdeki  insanlar için de çok önemli olduğunu söyledi. 15 Temmuz darbesiyle bizi topla tüfekle yıkamayanlar sınırlarımızda teröris bir devlet kurmaya kalktıklarını ifade eden Milletvekili Leyla Şahin Usta, ‘’ Afrin’deki operasyon Türkiye’nin sınır güvenliği için çok önemlidir. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Mehmetçiklerimiz Türkiye için tehdit olan terör odaklarının üzerine kararlılıkla gidiyor. Bölgede huzur, güven ve istikrar için gereken ne ise o yapılacaktır. Türk askeri barış ve huzurun adıdır. Birlik be beraberliğimizle ülkemizin sınırlarını koruyacağız mazlum ülkelere de umud olacağız.” dedi. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti. Belediye salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Bölge koordinatörü Necati Sametoğlu, İlçe Koordinatörü Gülfem Yavuz, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mahalle muhtarları ve partililer katıldı.
Seydişehir ilçesinde, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) tarafından 2018 yılının ilk 68.ci Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Belediye Düğün salonundaki toplantı Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından  açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, ilçeye hükümet tarafından en iyi hizmetlerin yapıldığını söyledi.

Bundan sonraki süreç, çok daha kapsayıcı, çok daha kucaklayıcı, geçeceğini söyleyen Konurer,  ‘’Bizler alçak gönüllü olmayı vefalı olmayı ahlaklı bir nefer olmayı başarmış ve bu uğurda mücadele vererek tüm seçimlerden zaferle çıktık. Kutlu dava yürüyüşümüze devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarıyla birlikte gelişip güçlendiğini, bu gücün Türk milleti açısından olduğu kadar mazlum ülkelerdeki  insanlar için de çok önemli olduğunu söyledi.
15 Temmuz darbesiyle bizi topla tüfekle yıkamayanlar sınırlarımızda teröris bir devlet kurmaya kalktıklarını ifade eden Milletvekili Leyla Şahin Usta, ‘’ Afrin’deki operasyon Türkiye’nin sınır güvenliği için çok önemlidir. Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Mehmetçiklerimiz Türkiye için tehdit olan terör odaklarının üzerine kararlılıkla gidiyor. Bölgede huzur, güven ve istikrar için gereken ne ise o yapılacaktır. Türk askeri barış ve huzurun adıdır. Birlik be beraberliğimizle ülkemizin sınırlarını koruyacağız mazlum ülkelere de umud olacağız.” dedi.

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Belediye salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Bölge koordinatörü Necati Sametoğlu, İlçe Koordinatörü Gülfem Yavuz, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mahalle muhtarları ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.